Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Szekszárd

Virághegyi Bor - Németh Család Pincészet - Szekszárd

Cím:7100 Szekszárd, Csokonai 3. ¼.
Telefon:+06 (30) 999-5528
+06 (20) 952-2251
E-mail cím:
Honlap:www.viraghegyibor.hu
Levelezési cím:Eszterbauer Borászat
7100 Szekszárd, Bor utca 2.

Leírás

A Németh Család pincészete 2000. óta van jelen a magyar borok világában, borászatunk családi alapokon nyugszik, nagypapától a gyerekekig, mindenki a bor szolgálatában áll az év egy szeletében.

A borfeldolgozás egy része saválló tartályokban történik, de a pincészethez tartozik a Bezerédj család történelmi pincéje is, ahol a fahordós érlelés történik. Itt az érdeklődők részére lehetőség nyílik a piacon lévő és a pincében található egyéb borkülönlegességek kóstolására, valamint a Szekszárd és környéki íz világban történő kis kalandozásra is. Szőlőültetvényeink területe megközelíti a 20 hektárt, melyből 15 hektár saját telepítés. Tőkéinken többek között kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon, chardonnay fürtöket érlelnek a szekszárdi borvidéket melengető nap sugarai, melyekből vörös, fehér és rozé borokat egyaránt készítünk.

Szolgáltatások, ajánlatok

Nagyon fontosnak tartjuk a vevőkkel való személyes kapcsolattartást, így boraink egyetlen nagy hazai áruhában sem kaphatóak; a kóstolásra egyes borvinotékákban, szervezett bórkóstolók keretében vagy a család tulajdonában lévő történelmi múlttal rendelkező pincében van lehetőség. A korábban a Bezerédj család tulajdonát képző borpince, melyet 2005-2006-ban teljesen felújítottunk Szedres, Hídja pusztán található, ahol lehetőséget kínálunk borainkkal való közelebbi találkozásra.
Borkóstolónk, általában 5-8 féle palackos bor megkóstolását foglalja magában, igény szerint összeválogatva, amely során lehetőség nyílik a pincei hordós kóstolásra is. A borokhoz sajttálat, vendégváró falatkákat, gyümölcsöt, pogácsát, szervírozunk, valamint igény szerint kérhető 1 főétel (pörkölt, sültes tál) és desszert is.
Minimális csoportlétszám 5 fő.
A borkóstoló előtt minden esetben előzetes bejelentkezés és az igények részletes egyeztetése szükséges.
Kóstolótermünk maximum 30 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés, egyeztetés alapján

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.