Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Szekszárd

Fritz Tanya

Cím:Szekszárd, Decs-Szőlőhegy 0201/48.
Telefon:+36 (30) 947-0263
+36 (74) 409-596
+36 (30) 252-7877
Fax:+36 (74) 512-191
E-mail cím:
Honlap:www.fritz-tanya.hu
Levelezési cím:Fritz Család
7100 Szekszárd, Gárdonyi u. 6.

Leírás

Évszázados családi hagyományokra épül a mai Fritz Pincészet. Boraink tradíciókat követve a Szekszárd- Szőlőhegy sajátos mikroklímájú Aranydomb dűlő területén hagyo-mányos technológiával, fahordós érleléssel készülnek. Tipikus családi vállalkozás ez, 9 hektár szőlőterü-lettel, éves 50- 60.000 palacknyi nagyon jó minőségű borral. Nem csak a borok kiválóak, de a borbemutatóhyel, amely egy föld alatti kupola, valójában a bor szentélyének, katedrálisának nevezhető.

Családunk ugyanitt rendelkezik a szekszárdi történelmi borvidék legszebb ódon hangulatú vendéglőjével. A közeli gemenci erdőben kirándulások tervezésére, lovaglásra, vadászatra, horgászatra van lehetőség. Ezen kívül Őcsényben, amely hat kilóméter távolságra található Szekszárdtól sétarepülésen vehet részt.

Szolgáltatások, ajánlatok

A Fritz Borház, Étterem és Panzió szívesen látja vendégül mindazokat, akik szeretnek pihenni, jó borokat inni, és a régi ízekre alapozott vendéglátást igénylik.

Melyik a legzamatosabb, legtestesebb, legillatosabb borunk? Mindenki döntse el maga! Borszentélyünkben erre oly módon biztosítunk lehetőséget, hogy egy kisebb előadás keretén belül felvonultatjuk borkollekciónkat. A házigazda megosztja családja évtizedes hagyományát vendégeivel, és segit összeállítani kínálatából azt a borpalettát, melyet a vendégeknek a ház felszolgálói töltenek. A borkóstoláshoz sajtokkal, csonthéjasokkal gazdagon megrakott tölgyfa asztal dukál. Kellemes délutáni programmal szolgálunk Önnek és vendégeinek.

Rendezvények:
Egész év során várjuk a Fritz tanyán különféle rendezvényekkel, mivel a hely adottságai lehetővé teszik fogadások, esküvők és más programok lebonyolítását. Ősztől tavaszig 120 fő részére, tavasztól őszig hangulatos fedett teraszunkkal további 150 fő számára tudunk étkezési lehetőséget biztosítani.

Nyitvatartás

Egész évben.

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.