Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Villány

Polgár Pince

Cím:Villány, Hunyadi u. 19. / Arany J. u. 7.
Telefon:+36 (72) 492-053
Fax:+36 (72) 492-194
E-mail cím:
Honlap:www.polgarpince.hu
Levelezési cím:Polgár Család
7773 Villány, Hunyadi u. 19.

Leírás

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével.

A Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. A Pécsi Tudományegyetem analízisei tanúsítják, hogy a  Polgár borok előállítása során semmiféle, élő szervezetre káros anyagot nem alkalmaznak, klinikailag bizonyítottan pozitív hatással bírnak az élő szervezetekre. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló  minőségét.

Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az "Év Bortermelőjévé" választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

Célunk az, hogy kézműves gondossággal szüretelt szőlőszemekből készült finom borok egyedülálló élménnyel ajándékozzák meg a természet harmóniájának tisztelőit.

Vendégeink így  számoltak be élményeikről: "Önök nem csak kiváló borokat termelnek, hanem sok konyhai remekművel örvendeztetik meg vendégeiket, mint pl. a kemencében sült mangalicapecsenyével."
"2005. május 19-e egészen bizonyosan a Kempinski Rt. igazgatóságának legszebb emlékei között marad fenn. Tudnotok kell, hogy szerintünk Nálatok a bor, az étel, a pince, a vendégszeretet 5*-os!"

Ugyancsak a régmúlt fenséges emlékét idézi középkori, meghitt hangulatot árasztó, kanyargós pincefolyosóival a Polgár Bortrezor Pince, ahol a villányi dűlők legszebb borai és a környék egyedülálló pincerendszere vár a látogatókra. A számos, nemzetközi versenyen díjnyertes Polgár bor mellé ajánljuk a tradicionális magyar konyha remekműveit, melyek tökéletes harmóniával varázsolják el a Bortrezor Pincébe látogatókat. A vendégek királyi étkek és borok társaságában élvezhetik a nyugalom szigetének kényeztető pillanatait.

Szolgáltatások, ajánlatok

Szeretettel várjuk  Villányban az ódon hangulatú pincénkben, a régmultatidéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkba távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen. Ígérjük, Mi és kollégáink mindent elkövetünk, hogy ez így legyen!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ballagást, eljegyzést, esküvőt, osztálytalálkozót, szakmaitalálkozót vagy konferenciát szervez, vagy ha "csak" egy tiszta ízű természetes borra vágyik amelytől garantáltan nem fájhat a feje. A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll kedves vendégei rendelkezésére. A Bortrezor Pince rendezvényei közül megemlítendő a maradandó és kellemes élményt nyújtó Pünkösdi Borbál Borkirály és Borkirálynő választással, a novemberi Újborköszöntő az ökomenikus boráldással, köztük a Polgár Pannon Primőr borok bemutatásával.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentekzés alapján.

Borok


...a pincészet borai megvásárolhatóak online borszaküzletünkben

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.