Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Szekszárd

Frankos Borház

Cím:Szekszárd, Hosszúvölgy u. 1.
Telefon:+36 (20) 977-9979
+36 (74) 316-451
E-mail cím:
Levelezési cím:Pethő Lászlóné
7100 Szekszárd, Nyár u. 8.

Leírás

A Frankos Borház Szekszárd történelmi városrészén, a Remete utca végén, a Kápolna térnél található. A XIX. század elején épült, majd 2000-ben újjáépített tanyajellegű borházunkban, a borvidék lábainál festői környezetben várjuk vendégeinket. A családi vállalkozást Pethő Lászlóné vezeti, aki 1988-tól, az alapítása óta, tagja a Szekszárdi Borrendnek.

Célunk a borvidék hírnevének öregbítése, a szabadidő kellemes eltöltése, a hozzánk látogató vendégek jókedvének és kikapcsolódásának biztosítása. Lehetőséget kínálunk csoportok egész napos programjának megszervezésére.

Szolgáltatások, ajánlatok

Különleges minőségű, akár muzeális tételekből is, kínálunk borbemutatót és kóstolót, a Borút Egyesület által is minősített borházunkban, ahol 36 vendéget tudunk fogadni, igény szerint paraszttálat és különleges egytálételeket szolgálunk fel a borok mellé. A helyiség alkalmas baráti és családi összejövetelekre, üzleti tárgyalásokra, osztálytalálkozókra, Szekszárdra látogató turisták fogadására előzetes egyeztetés alapján. Borházunk működteti a Szekszárd Központjában (Béla tér 1.) található nevezetes Borkutat, mely Magyarország első kétalakos borkútja, Baky Péter és Szatmári Juhos László képzőművészek alkotása. Csapjaiból kitűnő szekszárdi fehér és vörösbor kóstolható méltó környezetben.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés szükséges.

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.