Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Budapest

Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Rt.

Cím:Budapest, Kossut L. u. 82-94.
Telefon:+36 (1) 482-3000
E-mail cím:
Honlap:www.promontorbor.hu
Levelezési cím:Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Rt.
1221 Budapest, Kossut L. u. 82-94.

Leírás

A Promontorbor Rt. a legnagyobb 100%-os hazai tulajdonban lévő társaság a magyar boriparban. A Promontorbor Rt. Budapest XXII. kerületében, Budafokon található. Budafok a magyar borászat fellegvára. Korábbi neve 1886-ig "Promontórium" volt, ami latinul szőlőhegyet jelent.Ez Európa legnagyobb összefüggő pincerendszere (kb. 25 km) így "pincevárosnak" is nevezték.

Tevékenység: szőlészet és borászat, üdítőitalgyártás, szeszesitalgyártás, palackozás, forgalmazás Magyarországon és exportra

Termékeink: Minőségi és asztali borok Magyarország különböző borvidékeiről, Oliver Shelly borkülönlegesség, "Márka" vemouthok, gyöngyözőborok, "Márka" szénsavas üdítőitalok, gyerekpezsgők, szörpök

A különböző természeti adottságú borvidékeinkről több mint 30 fajtát ajánlunk a könnyű asztali boroktól a rangos borversenyeken számos aranyérmet nyert főborokig, különböző kiszerelésekben. Mesterborászaink érdeme, hogy borválasztékunkat fűszeres aromájú vermutok, borkülönlegességek, üde gyöngyözőborok egészítik ki.

Szolgáltatások, ajánlatok

Borturizmus: Pinceséták és Borkóstolás Európa egyik legnagyobb és legszebb pincészetében. Évente átlagosan 8000 magyar és külföldi turista látogatja meg középkori hangulatú, látványos budafoki pincénket. A pincelabirintus egyik ága a kóstolóterembe vezet, ahol leghíresebb boraink és borkorcsolya várják a vendégeket. A pincesétákra 20-50 fős csoportok jelentkezését várjuk!

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.