Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Balatonfőkajár

Feind Borház

Cím:Balatonfőkajár, Kossuth u. 13.
Telefon:+36 (30) 950-0646
+36 (30) 227-9715
Fax:+36 (88) 483-169
E-mail cím:
Honlap:www.feindborhaz.hu
Levelezési cím:Feind Lajos
8164 Balatonfőkajár, Kossuth 13.

Leírás

A családunkban ősidők óta hagyomány volt a szőlőművelés, de nagyban 1993-tól foglalkozunk a szőlővel és készítünk borokat. Nyolcvan hektár szőlőültetvényünk Balatonfőkajáron és Balatonaligán található. Kiváló adottságú területek ezek, ahol egyre több fajtát ültettünk, hogy Önnek ne legyen gondja a választáskor. 17 félé szőlőfajtából készítjük borainkat. Borházunkat ketten vezetjük. Én az apa, aki 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mezőgazdasági mérnökként a megfelelő minőségű szőlőért vagyok a felelős. És fiam, Péter  aki a borokat készíti, valamint irányítja az értékesítést. Péter egy évig Ausztráliában csiszolta tudását, hogy haza térve évről évre egyre szebb borokat készítsen. Az alapos szakmai munkánknak köszönhetően számos rangos borversenyen értünk már el kiváló eredményeket, legutóbb 2007-ben két borunk a tölgyfahordóban érlelt Chardonnay és a Shiráz lett a Pannon Bormustra két csúcsbora. Tehát ha minőségre vágyik elérhető áron, akkor Önnek nálunk a helye.

Szolgáltatások, ajánlatok

Akár ötven főt is vendégül tudunk látni a vinotékánk melletti két teremben. Nyáron kóstolhat könnyed fehéreket vagy rozét, télen ihat testesebb vörösöket a duruzsoló kandallónk mellett, ahol magunk mesélünk az isteni nedűkről. A borkóstolókon sajtot, diót, almát és hagymás zsíros kenyeret szolgálunk föl.

Nyitvatartás

Ha előre bejelentkezik nem csak hidegtálat teszünk Ön elé, hanem kemencében sütött finomságokat és készítünk. Vágó István kvízmester már kipróbálta, most Önön a sor.

Borok


...a pincészet borai megvásárolhatóak online borszaküzletünkben

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.