Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Nyárlőrinc

Szikrai Borászati Kft.Cím:Nyárlőrinc, Fő utca 3.
Telefon:+36 (76) 343-020
+36 (76) 343-133
+36 (76) 343-189
Fax:+36 (76) 343-003
E-mail cím:
Honlap:www.szikravin.hu
Levelezési cím:Szikrai Borászati Kft.
6032 Nyárlőrinc, Fő utca 3.

Leírás

A Szikrai Borászati Kft. A Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában.

A Kft bekapcsolódott a magyar borturizmusba is. Tagja a "Nyitott Pincék Szövetségének" és a "Duna Borrégió Borút Egyesületnek" is.

A Cserszegi fűszeres száraz bor megkapta a "Magyar Lovasok Bora" kitüntető címet, 2000-ben és 2002-ben a Pannon Bormustrán "Magyar Csúcsbor" minősítést ért el, míg 2003-ban a VIII. Országos Cserszegi fűszeres borversenyen Keszthely városában aranyérmet érdemelt.

Szolgáltatások, ajánlatok

A vendégek színvonalas fogadása érdekében alakította ki több, mint 100 éves pincéjében, Szikrában a hagyományos borkóstolót, ahol előzetes bejelentkezés alapján 60-70 fős társaság részére is képes szakmai és baráti rendezvények lebonyolítására. Több, mint  10000 palackos muzeális bor várja a különlegességet kedvelőket, érdeklődőket.

A Szikrai Borászati Kft Szikrai pincészete kellemes környezetben, a Tőserdő Nemzeti Park szélén várja vendégeit. A Duna Borrégió egyik legrégibb, 1896-ban épült, hagyományos, föld borításos pincéje. Az egyik pinceág lett átalakítva és berendezve kellemes borkóstoló helyiséggé.
Ebben az ideális környezetben várjuk, a szép táj, az alföldi vendégszeretet és a jó borok kedvelőit. Forgalmi boraink mellett megkóstolhatja a borvidék jellemző fajtáinak muzeális tételeit is, ami egészen különleges élményt ad.
Keressen, hívjon bennünket, hogy vendégül láthassuk!

Nyitvatartás

Egész évben. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.