Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Csepreg

NÉBER-TÓTH PINCECím:9735 Csepreg Attila utca 4-6.
Telefon:+06 (70) 580-7008
E-mail cím:
Levelezési cím:Néber Tóth Pince Tóth Marcell
9735 Csepreg Attila utca 6

Leírás

A jelenleg egyhektáros birtok a Csepregi Szőlőhegy nyugati dűlőjén, az Alsó-Hangán helyezkedik el, agyagos termőtalajon. A szőlőhegy a Soproni Borvidék részét képezi, az Alpok egyik utolsó nyúlványaként terül el a város határában.
A családban a szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya a dédszülőkig vezethető vissza, melyet nagyapja nyomdokaiba lépve Tóth Marcell vitt tovább. Borászatunk folyamatosan fejlődik, mind a technológiát, szaktudást, mind a terület nagyságát tekintve. Ezt tükrözi, hogy számos borunk arany minősítést, illetve első helyezést ért el a városi és regionális borversenyeken.
Kínálatunkban a vörös- rozé- és fehérborok egyaránt megtalálhatók. Vörösboraink a Kékfrankos, Cabernet Franc, valamint a két fajta házasításából készülő Néber Cuvée, amely egyben a ház bora is. Friss, roppanós rozéink - melyek Kékfrankos, valamint Zweigelt és Blauburger fajtákból készülnek - országos és nemzetközi szinten is megállják helyüket. Fehérbor kínálatunkat jelenleg a Furmint képviseli, ezenkívül egy 2019-ben telepített Sauvignon Blanc ültetvény várja termőre fordulását. Borainkban a hagyomány és innováció találkozik. A fehér- illetve rozéborok reduktív technológiával készülnek, míg a vörösek esetében kádas erjesztést, majd fahordós érlelést alkalmazunk.
Az érdeklődők megismerkedhetnek borainkkal egy jó hangulatú kóstoló keretein belül a Szombathely felé vezető út mellett található szőlőbirtokunkon. A borkóstoló alkalmával bepillantást nyerhetnek a szőlőtermesztés és borkészítés alapjaiba. A programot igény esetén élőzenével tesszük még emlékezetesebbé. Palackos és folyó boraink megvásárolhatók közvetlenül a csepregi pincében, továbbá helyi vendéglátó és kereskedelmi egységekben.
Jelen vagyunk egyre több csepregi és környékbeli rendezvényen, amelyeken mindenkit nagy szeretettel várunk.

Szolgáltatások, ajánlatok

Folyó és palackos bor értékesítése
Borkóstolók, pincelátogatás

Nyitvatartás

Előzetes egyeztetés alapján

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.