A 2011-es Év Bortermelője díjat nyert Vida Péter lesz az Aranyszarvas Bisztró április 13-i borvacsorájának vendége. A Szekszárdi borvidék bemutatóján túl egy négyfogásos vacsorán bemutatja a borász öt borát, így a 2011-es Roséjuktól kezdve, az Öregtőkék Kadarkán át, egészen az Újratöltve Cabernet Franc-ig ível majd az este borkínálata. Hozzájuk pedig főképp a vadas gasztrovilágból válogatott az Aranyszarvas séfje, így fácán, fürj és szarvas kerül a tányérra.
A menü:
Rosé 2011
Fácán consommé fácán rilette-vel, téli zöldségekkel
Estve cuvée 2007
Fürj füstölt padlizsán pürével, édes burgonyával, salátával
Öregtőkék Kadarka 2007
Szarvascomb burgonya fánkkal, laska gombával, ribizli jus-vel
Újratöltve Merlot 2007
Töltött csokoládés mogyoró kosár, mogyoró habbal
Újratöltve Cabernet Franc 2007
Részvételi díj: 11.900 Ft/fő
További információk:
Aranyszarvas Étterem
Tel: +36-1-375-6451
E-mail:
Honlap:
www.aranyszarvas.hu