Szeretettel várnak minden borisszát december 10-én szombaton 19 órától a Platán Hotelba a kálvinista Rómába a szervezők. Két csúcspáros mutatkozik be aznap este: a borokért a villányi apa-fia Gere Tamás és Zsolt felel, míg a borokhoz elkészített ételeket, a mester és tanítvány Fábián András mesterszakács és Jenei Elek konyhafőnök készítik el.
A borvacsora tervezet menüje a következő:
Gere Tamás Olaszrizling 2011 - Aperitif
Gere Tamás Rosé 2010 - Zöldségtatár
Gere Tamás Portugieser 2011 - Hortobágyi mangalica szűzérméje magyarosan, slambuccal
Gere Tamás Páratlan 2008 - Roséra sült mézes-mustáros kacsamell, feketeáfonyás mártással, krokettel és burgonya fánkkal
Gere Tamás A cuvée 2000 - Tűzdelt vaddisznó, csipkebogyós Cabernet mártásban, szárított sonkás zsemlegombóccal
Gere Tamás és Zsolt Merlot Válogatás 2007 - Pándi meggyes bon-bon, étcsokoládés mousse-szal
Részvételi díj: 7 500 Ft/fő, amely tartalmazza a vacsora és a kóstoltatott borok árát.
Helyszín: Hotel Platán, 4030 Debrecen, Somjai u. 10.
További információ: Sebestyén Csaba, 30/904-6236;
www.platanhotel.eu.