Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Négy napos mikulás borkóstoló

    - Pintér Noémi, 2011. december 1. -


    December 8-11-ig 13 pincészet mutatja be sokszínű borait egy kis Miklós napi móka keretében az Első Mádi Borházban. A bemutatkozó borászatok: Árvay, Balassa, Barta, Demeter, Kardos, Lenkey, Orosz Gábor, Pelle, Royal Tokaji, Szepsy, Szent Tamás, Tokaj Classic, Török, Úri borok.

    Több szempontból is első ez az intézmény. A falu első háza, amely fogadja az ideérkező és az átutazó vendégeket. A szívélyes kiszolgálás mellé igyekszenek minél több információval szolgálni a Mádon található látványosságokról, szállás és szórakozási lehetőségekről, de legfőképpen a táj szőlészeti és borászati adottságairól. Ez az első olyan intézmény, amely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét, azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvéseiben, a zeolitos talajban, a szigorú terméskorlátozásban, a kemény munkában és a baráti összefogásban.

    A bemutatott borok mellet a vendégeket sajt- és sonkatállal, olívaolajjal, a Hegyközi Manufaktúra dzsem- és pálinka különlegességeivel várják.

Helyszín:Első Mádi Borház, 3909 Mád, Hunyadi u. 2.

További információ:
47/348-496

www.elsomadiborhaz.hu

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.