Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Duennium 3x3 3 jó célért!

    - Katics Gergely, 2010. augusztus 25. -


Adni öröm!

A VYLYAN Pincészet eddig számtalan olyan kezdeményezést indított útjára, vagy támogatott, amelynek célja nem kapcsolódik szorosan a borhoz, de mégis... Ötletekből azóta sem fogynak ki, így nem meglepő, hogy a pincészet "zászlóshajója" a Duennium 2006 nem mindennapi módon bont vitorlát!

Idén három ismert, elismert, véleményformáló közéleti személyiséggel együttműködve indul a Duenniumhoz kapcsolódó jótékonysági kezdeményezés!

A támogatók - Benedek Tibor, dr. Csernus Imre és Lovasi András - kézjegyükkel látnak el három - egyenként 3 literes dupla magnum - palackot, amelyeket 2010 őszén jótékonysági céllal árvereznek el.

"Szeretünk értékes ötletek útján olyan célokat támogatni, amely ugyanúgy, mint a bor, értéket képvisel. Úgy gondoljuk, ezek a célok összekapcsolódnak és erősítik egymást! Jó, ha e témákról beszélni lehet, s épp a bor mellett" -mondja Debreczeni Mónika.

Hasonló árverést legutóbb 2005-ben tartottak, akkor a Duennium 2000 egy palackja viselte Terry Gilliam amerikai filmrendező aláírását, s a befolyt összeget székelyföldi árvízkárosult gyermekek karácsonyi ajándékára fordították.

A három pillér idén az egészség, a mentálhigiénia és a zenei tehetségkutatás. Benedek Tibor egy óvodai környezetben zajló kezdeményezést, a Gondolkodj Egészségesen! Programot támogatja. Dr. Csernus Imre aláírásával a Mentálhigiéné témakörben a pécsi S.O.S. Élet Telefonszolgálat további működését segíti. Lovasi András pedig a pécsi ZION-t (Zenész Ifjúsági Otthon) támogatja, ahol Könnyűzenei Iskolát szeretnének indítani hátrányos helyzetű fiatalok részére.

Az árverés időtartama egy hónap, jótékonysági téteket online, a Vylyan Pincészet saját weboldalán lehet megtenni, szeptember 30-ig!

Ne habozzon tehát, erejéhez mérten segítse e nagyszerű kezdeményezéseket, s legyen tulajdonosa egy egyedülálló, különleges nagy bornak és az adakozás örömének!

Jótékonysági célok

A jótékonysági célok is a támogatókhoz kapcsolódnak, akik olyan területen dolgoznak, olyan ügyeket támogatnak, melyek méltóak arra, hogy azok szélesebb körben ismerté váljanak és esetleg további mecénásokra találjanak.  

A 3x3 liter Duennium árverésnek három pillére van, a befolyt pénz három szervezethez kerül:

Benedek Tibor Egészség
Gondolkodj Egészségesen! Program hazánk gyermekeinek egészségügyi helyzetén (elhízás, mozgás hiánya, higiéné hiánya) kíván javítani úgy, hogy az egészséges életmódot helyezi a középpontba.  

dr. Csernus Imre Mentálhigiéné
A pécsi S.O.S. Élet Telefonszolgálat működésének támogatása (éjszakai krízisintervenciós tevékenység, ingyenes telefonos lelki segélyszolgálat, önkéntes pszichológusokkal).

Lovasi András Zene
A pécsi ifjúsági zenei élet, pontosabban a pécsi Könnyűzenei Kerekasztal célkitűzéseiből kinőtt ZION Zenész Ifjúsági Otthon támogatása, akik szeptembertől Könnyűzenei Iskolát szeretnénk elindítani, hátrányos helyzetű 12-18 évesek részére.

Árverés: időtartama bő egy hónap, augusztus 26-án kezdődik, s szeptember 30-ig tart.
A licitálás fóruma a Vylyan Pincészet saját weboldalán lesz elérhető: www.vylyan.hu/licit

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.