Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Kürti Pincefesztivál (2010. július 24-25.)

    - Katics Gergely, 2010. július 2. -
A kürti pincefesztivállal egy olyan tradicionális rendezvényt szeretnénk magalapozni, ami a régi mesterségeket és a helyi emberek szokásait bemutatva ismerteti meg falunkat a látogatókkal.

Egyik fő feladatunknak tartjuk megismertetni a nagyközönséggel hogyan párosul a borászkodás szeretete, professzionalizmussal összekapcsolt alázata eme csodálatos nedű készítésekor.
Kivételes lehetőséget kínálunk a fesztivál látogatóinak hisz egy helyen lesz módukban megkóstolni a kivételes Szlovákia, és sok más külföldi borász mesterember által megalkotott borcsodákat, amikbe szaktudásuk mellett a szívüket is adták a meghívott borászok.
Abból adódóan, hogy helyi illetve Szlovákiai borászok mellett még 7 európai ország borászai is részt vesznek a fesztiválon a nagyközönségnek módjában lesz nem csak a fajtákat, de a különböző borvidékek ízvilágát is összehasonlítani.

Az érdeklődőket változatos egész napos programmal várjuk. Kirakodóvásár, kézműves-bemutató, gyermekjátszóház, színes zenei programok sokasága garantálja az Ön és családja kellemes kikapcsolódását.

További részletek: http://strekovin.sk/hun.html

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.