Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Pénteki borkóstoló az Esszenciában

    - Katics Gergely, 2010. június 22. -
Folytatjuk pénteki kóstolósorozatunkat! Június 22-én, 14-18 óra között 4 féle bort kóstolhatnak az érdeklődők az Esszencia Borszaküzletben (Debrecen, Bajcsy-Zs. u. 23-25.).

Kóstolható borok:

Eszterbauer Tivald 2008 - Nem akkora testű, nem olyan vastag, mint az előző évjárat, de sokkal gyümölcsösebb a bor. 2008-ban nem a Görögszóból, hanem a Bodzási dűlőből szüretelték a bor alapanyagául szolgáló Cabernet Sauvignon-t. A bor már bekerült a Pannon Borrégió TOP25 borába, valamint a Pannon Bormustrán is csúcsbor minősítést szerzett. Reméljük kitart a készlet péntekig!

Vesztergombi Cabernet Sauvignon válogatás 2006 - Mostanában talán kicsit kevesebbet hallani a pincészetről, ezért is próbáljuk bemutatni, hogy milyen borokat is szűrnek mostanában Vesztergombiék. Azt hiszem nem fog csalódást okozni ez a tétel sem!

Vylyan Cabernet Sauvignon 2006 - Ez a nem túl nyárias időjárás arra késztetett minket, hogy ezt a kóstolót is inkább a vörösboroknak szenteljük. Íme egy régi ismerős, lássuk hova fejlődött. Hamarosan érkezik majd a 2007-es, így meglesz az összehasonlítási alap.

Borpalota Rajnai Rizling 2008 (késői szüret, száraz) - Ezt a bort mostanában ajánlották, még mi sem kóstoltuk, most érkezett az üzletbe. Tartalmas, gazdag bornak ígérkezik!

A kóstoló ingyenes, bejelentkezés nem szükséges!

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.